(change)
Snabb och säker hemleverans
Köp nu, betala i januari
Öppet köp 100 dagar
Fri retur
Få först - betala sen med Klarna
3 anledningar att inte köpa läsglasögon från bensinmacken

3 anledningar att inte köpa läsglasögon från bensinmacken

Läser du den här texten är du troligtvis en av de 2 miljarder människor som behöver någon typ av synkorrigering. Väldigt många är i behov av läsglasögon och köper dem på matvarubutiker eller bensinstationer. Ibland har man inte mycket val, men i de fall man har så tycker vi man titta på ett par från GLAS. Här är tre anledningar till att man INTE ska köpa från bensinmacken.

1. Miljöskäl

Idag vet vi att metaforen "många bäckar små" går att appliceras på klimatfrågan. Alla kan vi göra något för att tillsammans stoppa de negativa klimatförändringarna. Att köpa läsglasögon för 49 kronor är motsvarigheten till att köpa det allra billigaste 12-packet med ägg från Ica-butiken. Det fungerar säkert ganska bra, men priset speglar en rad olika saker som påverkar miljön negativt. Troligtvis (1) dåliga arbetsförhållanden för de som tillverkat dem, (2) de görs i oljebaserad plast vilket göder en oljeindustri som inte enbart har positiva effekter på vår planet och slutligen: (3) priset gör oftast att vi inte bryr oss om dem. Detta får till följd att vi tappar bort dem och köper nya, och då ökar den negativa klimatpåverkan ytterligare.

2. Kvalitet

Du tvingas återvända till samma bensinmack för att köpa nya. Det är klart, tycker man det är en kul grej så finns det något positivt med det. Men så himla kul är det väl inte att bära trasiga läsglasögon i två veckor innan man tar sig för att skaffa nya?

3. Fula

Helt ärligt, när köpte du senast ett par läsglasögon på bensinmacken som gav dig självförtroende och en nytändning? Vi alla känner igen känslan av ett par nya skor, en ny jacka, en ny klänning som får en att må bra. Varför ska läsglasögon vara ett undantag?

Så, dessa tre punkter löser ett par läsglasögon från GLAS. De är gjorda av naturliga material, de håller läänge, de håller hög kvalitet och inte minst: de är så snygga!


Shoppa nu Solglasögon med styrka Hitta tillbaka till ditt inre fokus Back To Work by GLAS är en limiterad upplaga av handgjorda läsglasögon som vi helt har tagit fram för att lyfta din kvinnliga självsäkerhet – eleganta former tillsammans med stilrena mönster gör dig redo att hitta ditt inre fokus och möta världen med stil. Våra nya modeller passar lika bra för dig som är tillbaka och vill utstråla självsäkerhet på jobbet som för dig som behöver hitta fokus och ro i ditt nya hemmakontor. Alltid fri frakt Få först. Betala sen. Enkla returer Femstjärnig kundtjänst Nyheter Nyhet! Silver Lining är ett uttryck som används när du vill betona den hoppfulla sidan av en situation som till en början kan verka oönskad eller svår. Vi vill med vår senaste kollektion understryka det vackra med att se livet från den positiva sidan! Beställ idag och få produkten den 29e november