(change)
Snabb och säker hemleverans
Köp nu, betala i januari
Öppet köp 100 dagar
Fri retur
Få först - betala sen med Klarna
Så lär du dig älska din ålder! (3 tips)

Så lär du dig älska din ålder! (3 tips)

I dagens samhälle får vi gång på gång höra hur vår ålder är vår fiende. TV-program, tidningar, bloggar, filmer och även nyheterna lyfter fram unga modeller och utan att säga det högt, antyder de till oss att ungdomen är den bästa och främsta formen av skönhet.

I verkligheten kommer skönhet i så många former. Den kommer i alla åldrar - men det hör vi allt för sällan.

Det är faktiskt löjligt, om du tänker efter. Alla vill vi leva långa, passionerade liv, men på något sätt är det inte okej att åldras under tiden vi ska leva just det livet? Men om vi ändå ska åldras, då ska vi inte visa några tecken på det långa fantastiska livet vi levt? Absurt.

Nu är det dags att sätta ner foten. Det är precis vad Älskar Min Ålder-Revolutionen handlar om.

Så idag, vill vi på GLAS prata om hur du kan vara en del av den här revolutionen och börja älska din ålder.

Tips 1: Se på varje år som går som något DU åstadkommit 

Alla har vi hört uttrycket "åldern är bara en siffra".

I teorin är det en bra idé. Det är ett annat sätt att uttrycka "min ålder definierar inte mig" (och om det hjälper dig att älska din ålder, är vi 100 % för det).

Men tänk om vi kunde se vår ålder som något MER än en siffra? Varför inte se din ålder - och alla erfarenheter de representerar - som ett åstadkommande? Eller ännu bättre, ett privilegium? En gåva? 

Är det inte så, att varje år av ditt liv är något att vara stolt över?

Tänk på alla motgångar du stött på, alla äventyr du varit med om, de människor du mött och älskat, alla platser du har sett, de uppoffringar du gjort, alla de underbara stunderna du upplevt, den enorma kunskapsbank du bär med dig - allt detta är någonting du åstadkommit. 

Varje år du levt likaså. Alltså, varje år framöver, från och med nu, är ytterligare erfarenheter att se fram emot. Inte alla blir 40, 50, 60, 70, 80... så på det sättet är varje år ett privilegium och en gåva.

Försök att se din ålder som någonting du åstadkommit eller ett privilegium det kommande året. Ta med dina väninnor och din familj på resa. Se hur det påverkar ditt humör, ditt självförtroende och hur du ser på din framtid. Genom att enkelt skifta tanken från det ena till det andra - tänk om nästa år blir det bästa någonsin?

Tips 2: Fira varje år som går

Kommer du ihåg när du var liten och längtade efter att fylla år?

Du berättade för alla att du var minsann inte sju, utan sju och ett HALVT. Sen räknade du dagarna tills du blev åtta. Sen blev du lite äldre och äntligen var du 15. Den dörröppnande åldern 18 - nu kunde du minsann sitta vid det vuxna bordet.

Den glädjen man upplever med att fylla år behöver inte försvinna bara för att du inte längre är ett barn. Det är tillåtet att känna glädje över alla de födelsedagar du har framför dig.

Det här året utmanar vi dig, att med stolthet känna glädje över din kommande födelsedag. Var förväntansfull. Tillåt dig själv att se fram emot att bli ett år äldre.

Det är ett underbart tillfälle att fira. Vi på GLAS känner en kvinna som är en stolt användare av våra läsglasögon, och som har en stor fest för varje 10 årsperiod av hennes liv - det hela började när hon blev 40, sen 50, sen 60 och därefter 70. Varje 10 års-fest har ett speciellt tema och man firar livet.

Även fast inte alla kan eller vill anordna stora fester, gör någonting nytt med din kommande födelsedag. Fira ditt senaste stora åstadkommande - du har levt ytterligare ett år. Berätta stolt för människor om din nya ålder. Våga älska din ålder!

Tips 3: Gör en "bucket-list" och följ upp den

En del av att älska sin ålder är att omfamna och fira varje år du lever. Det är enklare ifall du löpandes provar något nytt, lär dig nya saker och hittar nya äventyr.

Vad är det enklaste sättet att göra det på? Gör en "bucket-list" varje år. En lista med allt du vill prova på.

Börja med att skriva ner alla de saker du "tänkt göra någon dag", sen placerar du in de i din kalender över året (tips: varje födelsedag går du igenom fjolåret och bockar för de sakerna du lyckades göra).

När du bockat för alla saker på din bucket-list, gör en ny lista. Efter den gör du ytterligare en ny, och sen en ny igen och så vidare. På så vis håller du en ständigt aktuell bucket-list. Och inte bara det, utan även ett sätt att älska och se fram emot ditt kommande år.

Bonustips: Se försämrad syn som en möjlighet till skönhet

Slutligen vill vi på GLAS ge dig ett bonustips - se möjligheter framför hinder i ditt åldrande.

Med åldern kommer inte sällan även försämrad syn, men detta är inget att vara deppig över. Se din försämrade syn som en möjlighet till att unna dig själv nya läsglasögon då och då. Beställ hem ett par läsglasögon från oss så lovar vi att du kommer att känna dig som en ny människa - annars kan du helt gratis returnera dina läsglasögon i upp till 100 dagar.

Liva upp dina vänner och åldras tillsammans! Dela gärna artikeln på Facebook och sprid lite positivitet i vårmörkret.

// Team GLAS

Shoppa nu Solglasögon med styrka Hitta tillbaka till ditt inre fokus Back To Work by GLAS är en limiterad upplaga av handgjorda läsglasögon som vi helt har tagit fram för att lyfta din kvinnliga självsäkerhet – eleganta former tillsammans med stilrena mönster gör dig redo att hitta ditt inre fokus och möta världen med stil. Våra nya modeller passar lika bra för dig som är tillbaka och vill utstråla självsäkerhet på jobbet som för dig som behöver hitta fokus och ro i ditt nya hemmakontor. Alltid fri frakt Få först. Betala sen. Enkla returer Femstjärnig kundtjänst Nyheter Nyhet! Silver Lining är ett uttryck som används när du vill betona den hoppfulla sidan av en situation som till en början kan verka oönskad eller svår. Vi vill med vår senaste kollektion understryka det vackra med att se livet från den positiva sidan! Beställ idag och få produkten den 29e november