(change)
Snabb och säker hemleverans
Köp nu, betala i januari
Öppet köp 100 dagar
Fri retur
Få först - betala sen med Klarna
Varför ska jag välja GLAS?

Varför ska jag välja GLAS?

#1. Stil hela dagen

När du ser bra ut, mår du bra. Våra läsglasögon är inte bara av hög kvalitet, de gör dig också snyggare hela dagen.

#2. Skapa en bättre morgondag

Vår plast är helt fritt från kemikalier och innehåller enbart naturliga ingredienser, det är därmed biologiskt nedbrytbart. Tillsammans kan vi göra skillnad.

#3. Kvalitet som tåls att jämföras

Tack vare att vi säljer direkt till dig som kund, utan mellanhänder, kan vi erbjuda hög kvalitet till ett bra pris. Italienskt material, fem cylinders-gångjärn och en lins som är behandlad mot reflektioner och smuts.

#4. Du stödjer ett lokalt företag

Vi är ett ungt svenskt företag som tycker glasögon är ett fint smycke. Företaget grundades av Christoffer Sundberg vars mamma klagat på sina bensinmacks-glasögon alldeles för länge.

#5. Vi har 99 % nöjda kunder

Vi strävar mot 100 % nöjda kunder. Vilket innebär att om du inte är nöjd, kommer du få dina pengar tillbaka utan några motfrågor.


Klicka här för att hitta just ditt par! 

Shoppa nu Solglasögon med styrka Hitta tillbaka till ditt inre fokus Back To Work by GLAS är en limiterad upplaga av handgjorda läsglasögon som vi helt har tagit fram för att lyfta din kvinnliga självsäkerhet – eleganta former tillsammans med stilrena mönster gör dig redo att hitta ditt inre fokus och möta världen med stil. Våra nya modeller passar lika bra för dig som är tillbaka och vill utstråla självsäkerhet på jobbet som för dig som behöver hitta fokus och ro i ditt nya hemmakontor. Alltid fri frakt Få först. Betala sen. Enkla returer Femstjärnig kundtjänst Nyheter Nyhet! Silver Lining är ett uttryck som används när du vill betona den hoppfulla sidan av en situation som till en början kan verka oönskad eller svår. Vi vill med vår senaste kollektion understryka det vackra med att se livet från den positiva sidan! Beställ idag och få produkten den 29e november