(change)
Snabb och säker hemleverans
Köp nu, betala i januari
Öppet köp 100 dagar
Fri retur
Få först - betala sen med Klarna
Att se är att uppleva

Att se är att uppleva

Det är inte mycket som slår känslan av att bevittna en soluppgång, färgerna förvandlar himlen till ett konstverk i sin egen rätt. Att sedan sitta omgiven av sina nära och betrakta dem när de inte ser på är att fyllas av en stark lycka och tacksamhet. Det sägs att vi känner våra vänners ansikten närmare än vad vi känner våra egna. Synen förflyttar oss från ett ”jag” till ett ”vi”, väver in oss i den kontext vi befinner oss i och utgör en viktig del av vårt känsloliv. Vi på GLAS är eniga om en sak, att se är att uppleva. 

Föreställ dig ett minne som är så starkt att du nästan kan ta på det. Plocka fram det ur minnesbanken och upplev det på nytt. Aktivera alla sinnen, kom ihåg vad du hörde, hur det kändes, vad du såg. Kanske är det den gången du fyllde jämt, när färggranna girlanger slogs om uppmärksamhet med de dansande marschallerna som kantade trädgårdsgången. Du var euforisk, spänd, förväntansfull. Eller också är det den gången du körde genom USA, du kände suget i magen som bara målmedvetenhet kan ge, du bevittnade hur landskapet flöt förbi och ersattes av nya vyer utanför fönstret. Vad minnet än är, var i världen du än befinner dig, har din syn gett dig en flora av upplevelser som nu är en del av dig.

Vill du göra en deal med mig? Ett minne mot ett minne. Jag berättar om vad syn är för mig, och i gengäld ger du mig en del av din historia.

En deal är en deal, så här har du mitt minne. Förra året åkte jag på semester till Sardinien, en italiensk ö färgad av franska influenser, känd för att ha en av de vackraste kuststräckorna i världen. En dag beslöt jag mig för att hyra en bil för att åka till Bosa, en omtalad hamnstad belägen där flod möter hav. När Bosa närmade sig och inte längre var en siluett i fjärran gick det upp för mig hur otroligt vacker staden var. Men det var inte förrän jag tagit mig till Bosas högsta punkt, bestigit ett slott som tornar över staden, som ordet ”vacker” antog en ny altitud. Så långt ögat kunde nå slingrade sig en glittrande flod fram, tills floden mynnade ut och omfamnade havet. Den separerade stadens ockraröda hustak och pittoreska gränder från ett sceniskt landskap. Böljande kullar beprydda med lummiga träd, som tagna ur en saga. Det var magiskt, svindlande och underbart.

Vad är ditt minne? Ett ögonblick då du har uppskattat din syn, och kom ihåg hur det kändes. Följ våra instruktioner på Instagram för att vinna en årsförbrukning av läsglasögon. Klicka här för att komma till Instagram.

Vi på GLAS vill att du ska få möjligheten att uppskatta din omgivning, samtidigt som din omgivning uppskattar dig och dina moderiktiga läsglasögon. Våra glasögon skapar möjligheter för dig att ta del av nya minnen, något vi är stolta över. Att se är att känna, att se är att uppleva. 

// Team GLAS

Shoppa nu Solglasögon med styrka Hitta tillbaka till ditt inre fokus Back To Work by GLAS är en limiterad upplaga av handgjorda läsglasögon som vi helt har tagit fram för att lyfta din kvinnliga självsäkerhet – eleganta former tillsammans med stilrena mönster gör dig redo att hitta ditt inre fokus och möta världen med stil. Våra nya modeller passar lika bra för dig som är tillbaka och vill utstråla självsäkerhet på jobbet som för dig som behöver hitta fokus och ro i ditt nya hemmakontor. Alltid fri frakt Få först. Betala sen. Enkla returer Femstjärnig kundtjänst Nyheter Nyhet! Silver Lining är ett uttryck som används när du vill betona den hoppfulla sidan av en situation som till en början kan verka oönskad eller svår. Vi vill med vår senaste kollektion understryka det vackra med att se livet från den positiva sidan! Beställ idag och få produkten den 29e november