(change)
Snabb och säker hemleverans
Köp nu, betala i januari
Öppet köp 100 dagar
Fri retur
Få först - betala sen med Klarna
Läsglasögon gör ditt liv enklare

Läsglasögon gör ditt liv enklare

Gör ditt liv lättare

Den första gången du köper ett par egna läsglasögon är minnesvärd. Från och med då har du börjat ta hand om dig själv och dina ögon. Du behöver inte längre ligga uppe sömnlös med migrän i ditt mörka sovrum efter en lång arbetsdag. 

Du slipper lyssna på hur din familjs skratt ekar i rummet bredvid, medan du själv ligger paralyserad i sängen. Aldrig igen behöver du uppleva frustrationen av att försöka läsa en bok, men mötas av suddiga bokstäver. Lösningen ligger i ett par läsglasögon. 

Att behöva ett par läsglasögon är faktiskt inte världens undergång, tro mig. Om du helt ignorerar det behovet kommer dina dagar präglas av utmattning och huvudvärk. Istället kan du köpa ett par läsglasögon som dels är en modeaccessoar, och som främst underlättar din vardag.

Shoppa nu Solglasögon med styrka Hitta tillbaka till ditt inre fokus Back To Work by GLAS är en limiterad upplaga av handgjorda läsglasögon som vi helt har tagit fram för att lyfta din kvinnliga självsäkerhet – eleganta former tillsammans med stilrena mönster gör dig redo att hitta ditt inre fokus och möta världen med stil. Våra nya modeller passar lika bra för dig som är tillbaka och vill utstråla självsäkerhet på jobbet som för dig som behöver hitta fokus och ro i ditt nya hemmakontor. Alltid fri frakt Få först. Betala sen. Enkla returer Femstjärnig kundtjänst Nyheter Nyhet! Silver Lining är ett uttryck som används när du vill betona den hoppfulla sidan av en situation som till en början kan verka oönskad eller svår. Vi vill med vår senaste kollektion understryka det vackra med att se livet från den positiva sidan! Beställ idag och få produkten den 29e november