(change)
Snabb och säker hemleverans
Köp nu, betala i januari
Öppet köp 100 dagar
Fri retur
Få först - betala sen med Klarna
Vilken styrka behöver jag på läsglasögon?

Vilken styrka behöver jag på läsglasögon?

Ålderssynthet är vanligt bland de som passerat 40 år och innebär att du äntligen kan skaffa dig ett par läsglasögon. Detta kan även uppstå om du haft glasögon sedan tidigare och är helt naturligt. 

Det är vanligt när man drabbas av ålderssynthet att besöka närmaste bensinmack och köpa första bästa läsglasögon. Andra åker till optikern för att noggrant ta fram och prova ut ett par - en process som vanligtvis kostar tusentals kronor. Hos oss på GLAS hittar du snygga läsglasögon för dam som förgyller din stil och till ett billigt pris. 

Bläddra bland våra produkter och hitta en modell som passar dig och din stil. Välj sedan styrka och klicka hem läsglasögonen - du kan prova dem hemma i 100 dagar med fri retur helt gratis.

Vilken styrka har jag?

När det gäller vanlig ålderssynthet är vi människor relativt lika. Vanligtvis gäller följande:

40 år: +1

45 år: +1,5

50 år: +2,0

55 år: +2,5

60 år: +3

Notera att detta är generella riktlinjer. Endast för läsning och användning på nära håll. Använd ej när du kör eller för att se på avstånd. Ditt behov och din ögonhälsa kan endast kollas upp hos ögonklinik.

Shoppa nu Solglasögon med styrka Hitta tillbaka till ditt inre fokus Back To Work by GLAS är en limiterad upplaga av handgjorda läsglasögon som vi helt har tagit fram för att lyfta din kvinnliga självsäkerhet – eleganta former tillsammans med stilrena mönster gör dig redo att hitta ditt inre fokus och möta världen med stil. Våra nya modeller passar lika bra för dig som är tillbaka och vill utstråla självsäkerhet på jobbet som för dig som behöver hitta fokus och ro i ditt nya hemmakontor. Alltid fri frakt Få först. Betala sen. Enkla returer Femstjärnig kundtjänst Nyheter Nyhet! Silver Lining är ett uttryck som används när du vill betona den hoppfulla sidan av en situation som till en början kan verka oönskad eller svår. Vi vill med vår senaste kollektion understryka det vackra med att se livet från den positiva sidan! Beställ idag och få produkten den 29e november