Läsglasögon i styrka +1 till +3
Prova hemma 100 dagar
Beställ 2 valfria par få fri frakt

Vilka är GLAS?

GLAS är ett skandinaviskt livsstilsvarumärke grundat 2018 med handgjorda läsglasögon av miljövänligt material. Vi vill inte att glasögon ska kännas som ett tråkigt måste utan vill ge dig en modeaccessoar av högsta kvalitet som passar just dig och din stil, men till ett rimligt pris.  

Vad vi skapar

Hos oss finns något för alla, oavsett om du letar efter klassiska bågar eller är på jakt efter mer nyskapande former. Alla våra glasögon genomsyras dessutom av en genomtänkt och stilren formgivning där hållbarhet och kvalitet är våra viktigaste grundstenar.
Glasögon har traditionellt sett kostat orimligt mycket på grund av onödigt många mellanhänder. För att säkerställa hög kvalitet och samtidigt kunna hålla nere priserna arbetar vi direkt mot våra fabriker och därefter mot dig som kund.

Bågarna produceras utan kemikalier eller skadliga tillsatser och materialet är biologiskt nedbrytbart och därmed helt återvinningsbart. Det gör att våra bågar är hållbara för dig, din plånbok och för miljön.  Vilket par blir din favorit?

Stilrena och högkvalitativa glasögon behöver alltså inte längre betyda ett högt pris. Hos oss hittar du alltifrån stilrena modeller med kvalitativa metallbågar till eleganta och lite mer karaktäristiska glasögon med bågar i hållbar plast. Vilket par blir din favorit? 

Så tycker våra kunder

Trustpilot