Läsglasögon i styrka +1 till +3
Prova hemma 30 dagar
Beställ 2 valfria par få fri frakt

Emily

495 kr


Emily är en tidlös och trendig båge i transparent champagnefärgad acetat. Designen inger ett sömlöst intryck för att inte stjäla fokus från resten av ditt ansikte, samtidigt som de transparenta bågarna tillför en både kreativ och personlig känsla.

Vem vill inte ha glasögonbågar som är på riktigt? De ska vara äkta, gjorda av kunniga händer som älskar hantverket. Glasögonen ska ha en historia och kännas gedigna. Detaljerna får gärna vara ditskruvade för hand, materialet av samma fina kvalitet som förr i tiden. Vi älskar när känslan i bågen är mjuk och välgjord, när bågen är gjord för att hålla i många år.

Bågarna är gjorda i en miljövänlig produktion där materialet består av träpulpa och cellulosa från bomull. De är helt nedbrytningsbara och tillverkas utan de lösningsmedel som oftast används vid glasögontillverkning. Om du lägger bågarna i komposten tar det cirka 3 år innan de har blivit till mull.

Vi erbjuder kostnadsfria returer för att göra det enkelt för dig att beställa hem flera modeller och prova dem i lugn och ro i upp till 30 dagar och sedan skicka tillbaka de du väljer att inte behålla.

✔️ Tillverkade i 100 % biologiskt nedbrytbart cellulosaacetat från Mazzucchelli i Italien

✔️ Fem cylinders-gångjärn för högsta kvalitet

✔️ 1,3 millimeter tunn lins i äkta glas som är behandlat för att stå emot smuts och repor

✔️ Levereras inom 1-3 arbetsdagar med Postnord

Så tycker våra kunder

Trustpilot