Läsglasögon i styrka +1 till +3
Prova hemma 30 dagar
Beställ 2 valfria par få fri frakt

Zoey

495 kr


Zoey har en stilfull och klassisk design med tunna glas och bågar i mörkgrå ton. Letar du efter en tidlös modell som fungerar för de flesta stilar och ansiktsformer är detta modellen för dig.

Vem vill inte ha glasögonbågar som är på riktigt? De ska vara äkta, gjorda av kunniga händer som älskar hantverket. Glasögonen ska ha en historia och kännas gedigna. Detaljerna får gärna vara ditskruvade för hand, materialet av samma fina kvalitet som förr i tiden. Vi älskar när känslan i bågen är mjuk och välgjord, när bågen är gjord för att hålla i många år.

Bågarna är gjorda i en miljövänlig produktion där materialet består av träpulpa och cellulosa från bomull. De är helt nedbrytningsbara och tillverkas utan de lösningsmedel som oftast används vid glasögontillverkning. Om du lägger bågarna i komposten tar det cirka 3 år innan de har blivit till mull.

Vi erbjuder kostnadsfria returer för att göra det enkelt för dig att beställa hem flera modeller och prova dem i lugn och ro i upp till 30 dagar och sedan skicka tillbaka de du väljer att inte behålla.

✔️ Tillverkade i 100 % biologiskt nedbrytbart cellulosaacetat från Mazzucchelli i Italien

✔️ Fem cylinders-gångjärn för högsta kvalitet

✔️ 1,3 millimeter tunn lins i äkta glas som är behandlat för att stå emot smuts och repor

✔️ Levereras inom 1-3 arbetsdagar med Postnord

Så tycker våra kunder

Trustpilot