Läsglasögon i styrka +1 till +3
Prova hemma 30 dagar
Beställ 2 valfria par få fri frakt

Kiara

595 kr


Kiara är en sofistikerad båge för dig som är ute efter en iögonfallande men samtidigt tidlös modell. De tillför karaktär och liv till ditt ansikte och är lika mycket smickrande accessoar som synförbättrande hjälpmedel. 

Vem vill inte ha glasögonbågar som är på riktigt? De ska vara äkta, gjorda av kunniga händer som älskar hantverket. Glasögonen ska ha en historia och kännas gedigna. Detaljerna får gärna vara ditskruvade för hand, materialet av samma fina kvalitet som förr i tiden. Vi älskar när känslan i bågen är mjuk och välgjord, när bågen är gjord för att hålla i många år.

Bågarna är gjorda i en miljövänlig produktion där materialet består av träpulpa och cellulosa från bomull. De är helt nedbrytningsbara och tillverkas utan de lösningsmedel som oftast används vid glasögontillverkning. Om du lägger bågarna i komposten tar det cirka 3 år innan de har blivit till mull.

Beställ hem Kiara och några av våra andra fina glasögon för att se vilken stil som passar dig bäst. Du kan testa dem i lugn och ro i upp till 30 dagar och sedan smidigt och kostnadsfritt skicka tillbaka de modeller du väljer att inte behålla.

  • ✔️ Tillverkade i 100 % biologiskt nedbrytbart cellulosaacetat från Mazzucchelli i Italien
  • ✔️ Fem cylinders-gångjärn för högsta kvalitet
  • ✔️ 1,3 millimeter tunn lins i äkta glas som är behandlat för att stå emot smuts och repor
  • ✔️ Levereras inom 1-3 arbetsdagar med Postnord

Så tycker våra kunder

Trustpilot