Läsglasögon i styrka +1 till +3
Prova hemma 30 dagar
Beställ 2 valfria par få fri frakt

Leah

495 krLeah är ett par eleganta läsglasögon i en modern pilotmodell med en båge i silverfärgad metall. Den runda formen känns alltid lika aktuell och tillför ett mjukt och smickrande utseende till ditt ansikte. Bågarna är tillverkade i nickelfri metall och sitter bekvämt på plats tack vare skyddet längst ut på skalmen. Den sköna passformen gör dem till en utmärkt accessoar under både korta och långa lässtunder. 

Vem vill inte ha glasögonbågar som är på riktigt? De ska vara äkta, gjorda av kunniga händer som älskar hantverket. Glasögonen ska ha en historia och kännas gedigna. Detaljerna får gärna vara ditskruvade för hand, materialet av samma fina kvalitet som förr i tiden. Vi älskar när känslan i bågen är rejäl och välgjord, när bågen är gjord för att hålla i många år.

Du kan prova Leah hemma i lugn och ro i upp till 30 dagar för att säkerställa att formen och den valda styrkan är rätt för dig. Vi erbjuder självklart fria returer så att du även kan beställa hem flera av våra fina läsglasögon och se vilken modell som passar din stil bäst. När du sedan bestämt dig är det bara att skicka tillbaka de bågar du inte önskar behålla.

✔️ Tillverkade i 100 % nickelfri metall

✔️ Fem cylinders-gångjärn för högsta kvalitet

✔️ 1,3 millimeter tunn lins i äkta glas som är behandlat för att stå emot smuts och repor

✔️ Levereras inom 1-3 arbetsdagar med Postnord


Så tycker våra kunder

Trustpilot