(change)
Exklusivt julerbjudande! Handla julklappar med upp till 40% rabatt!
Snabb och säker hemleverans
Öppet köp 100 dagar
Fri retur
Få först - betala sen med Klarna

Vilka är GLAS?

GLAS är ett skandinaviskt livsstilsvarumärke grundat 2018 med snygga och handgjorda läsglasögon av miljövänligt material. Vi vill inte att läsglasögon ska kännas som ett tråkigt måste utan vill skapa modeaccessoarer för kvinnor och damer av högsta kvalitet som passar just dig och din stil, men till ett rimligt pris.  

Vad för typ av läsglasögon vi skapar

Hos oss på GLAS finns läsglasögon för varenda kvinna, oavsett om du letar efter klassiska bågar eller är på jakt efter mer nyskapande former. Alla våra läsglasögon genomsyras dessutom av en genomtänkt och stilren formgivning där hållbarhet och kvalitet är våra viktigaste grundstenar. Du ska känna att du fått hem ett par snygga och trendiga läsglasögon som gör din vardag lite roligare.Läsglasögon på dina villkor

Läsglasögon har traditionellt sett kostat orimligt mycket på grund av onödigt många mellanhänder. För att säkerställa hög kvalitet och samtidigt kunna hålla nere priserna på våra läsglasögon arbetar vi direkt mot våra fabriker med egen produktion.

De flesta bågarna produceras utan kemikalier eller skadliga tillsatser och materialet är biologiskt nedbrytbart och därmed helt återvinningsbart. Det gör att våra bågar är hållbara för dig, din plånbok och för miljön.  Vilka läsglasögon blir din favorit?

Stilrena och högkvalitativa läsglasögon behöver alltså inte längre betyda ett högt pris. Hos oss hittar du alltifrån stilrena modeller med kvalitativa metallbågar till eleganta och lite mer karaktäristiska läsglasögon med bågar i hållbar plast. Vilket par från GLAS blir din favorit? 

Shoppa nu Solglasögon med styrka Hitta tillbaka till ditt inre fokus Back To Work by GLAS är en limiterad upplaga av handgjorda läsglasögon som vi helt har tagit fram för att lyfta din kvinnliga självsäkerhet – eleganta former tillsammans med stilrena mönster gör dig redo att hitta ditt inre fokus och möta världen med stil. Våra nya modeller passar lika bra för dig som är tillbaka och vill utstråla självsäkerhet på jobbet som för dig som behöver hitta fokus och ro i ditt nya hemmakontor. Alltid fri frakt Få först. Betala sen. Enkla returer Femstjärnig kundtjänst Nyheter Nyhet! Silver Lining är ett uttryck som används när du vill betona den hoppfulla sidan av en situation som till en början kan verka oönskad eller svår. Vi vill med vår senaste kollektion understryka det vackra med att se livet från den positiva sidan! Beställ idag och få produkten den 29e november